A Dürer Kertnek nincs befolyása arra, ki veszi meg az épületet, addig működik, amíg a tulajdonos engedi

Miután pénteken megjelent a hír, hogy Garancsi István egy Mészáros Lőrinc-közeli tőkealappal megszerezte a Dürer Kertet, és ott szállodát építenének, a klub délután úgy reagált:

Mivel a Dürer Kertnek semmi befolyása nincs arra, hogy ki vásárolja meg a klubot is magába foglaló ingatlant, illetve, hogy mik azzal a tervei, így csupán annyit tudunk mondani, hogy jelenleg az érvényes bérleti szerződésünk értelmében működünk és kívánunk működni mindaddig, amíg azt a terület tulajdonosa lehetővé teszi - bárki is legyen az.” 

A 24.hu arról írt, hogy az új tulajdonosok az új szerződések alapján 30 napos felmondási idővel bármikor utcára tehetik őket. A lap szerint az időpont a Liget-projekt előrehaladtától függhet. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.