A Dürer Kertnek nincs befolyása arra, ki veszi meg az épületet, addig működik, amíg a tulajdonos engedi

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Miután pénteken megjelent a hír, hogy Garancsi István egy Mészáros Lőrinc-közeli tőkealappal megszerezte a Dürer Kertet, és ott szállodát építenének, a klub délután úgy reagált:

Mivel a Dürer Kertnek semmi befolyása nincs arra, hogy ki vásárolja meg a klubot is magába foglaló ingatlant, illetve, hogy mik azzal a tervei, így csupán annyit tudunk mondani, hogy jelenleg az érvényes bérleti szerződésünk értelmében működünk és kívánunk működni mindaddig, amíg azt a terület tulajdonosa lehetővé teszi - bárki is legyen az.” 

A 24.hu arról írt, hogy az új tulajdonosok az új szerződések alapján 30 napos felmondási idővel bármikor utcára tehetik őket. A lap szerint az időpont a Liget-projekt előrehaladtától függhet. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.