A paksi atomerőműhöz riasztották a Gripeneket

A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint csütörtök este értesítették a paksi atomerőmű munkatársai a Magyar Honvédség Légi Vezetési és Irányítási Központját,

mivel az atomerőmű körzetében lévő tiltott légtérben kisrepülőgépeket észleltek. A honvédségi központ ezért riasztotta légvédelmi készenléti szolgálatát.

A két Gripen azonosította a két AN-2 típusú kisrepülőgépet, amelyek Dunaújvárosban szálltak fel, majd oda érkeztek vissza. A HM tájékoztatása szerint leszállásuk után a rendőrsök "intézkedés alá vonták őket", a Gripenek pedig visszatértek a kecskeméti bázisra.Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.