Népszava: Simicska Amerikába küldi fiát, hogy készítse elő a terepet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Népszava úgy tudja, hogy Simicska Lajos Amerikába küldi fiát, Ádámot, hogy készítse elő a terepet. A lap szerint a szeptemberben utazó 26 éves fiút később "az oligarcha több, korábban kulcspozíciót betöltő embere is" követheti, illetve a család is. 

A Népszava szerint elvárás Ádámtól, hogy tanuljon meg egy év alatt annyira angolul, hogy "egy év múlva bejuthasson valamelyik amerikai felsőoktatási intézménybe."

Július elején jelentette be Nyerges Zsolt, hogy mindent, ami ér valamit, azt veszi Simicskától.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.