Elindult a szezon, kikapott a Puskás

A Nemzeti Sport szerint „„„„szűk”””” 1000 néző - hivatalosan 931 ember - előtt indult el az NB1 2018-19-es szezonja a felcsúti Pancho Arénában, ahol a Debrecen volt a hazaiak ellenfele. 

Fotó: 444

A nagy melegben lejátszott meccset végül 1-0-ra a vendég piros-fehérek nyerték meg a csereként beállt spanyol Ezequiel Calvente 80. percben szerzett góljával, így nem sikerült jól a csapathoz Pintér Attila helyére visszatért Benczés Miklós első meccse. 

Az új mester elődjével ellentétben igyekezett hazai játékosokra építeni a kezdőcsapatot és hét magyarral a kezdőben kezdte a szezont. 

Radó András VS Tőzsér Dániel, nem hozott szerencsét a 2Rule a szezonnyitónFotó: Bodnár Boglárka/MTI/MTVA

Ez volt egyébként a Felcsút 11. bajnokija a Debrecen ellen, és még sosem tudták legyőzni őket.

A vendégcsapatot nagyjából 30 szurkoló kísérte el, a VIP-páholyban pedig felbukkant az új szövetségi kapitány Marco Rossi is. (Nemzeti Sport)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.