Elindult a szezon, kikapott a Puskás

A Nemzeti Sport szerint „„„„szűk”””” 1000 néző - hivatalosan 931 ember - előtt indult el az NB1 2018-19-es szezonja a felcsúti Pancho Arénában, ahol a Debrecen volt a hazaiak ellenfele. 

Fotó: 444

A nagy melegben lejátszott meccset végül 1-0-ra a vendég piros-fehérek nyerték meg a csereként beállt spanyol Ezequiel Calvente 80. percben szerzett góljával, így nem sikerült jól a csapathoz Pintér Attila helyére visszatért Benczés Miklós első meccse. 

Az új mester elődjével ellentétben igyekezett hazai játékosokra építeni a kezdőcsapatot és hét magyarral a kezdőben kezdte a szezont. 

Radó András VS Tőzsér Dániel, nem hozott szerencsét a 2Rule a szezonnyitónFotó: Bodnár Boglárka/MTI/MTVA

Ez volt egyébként a Felcsút 11. bajnokija a Debrecen ellen, és még sosem tudták legyőzni őket.

A vendégcsapatot nagyjából 30 szurkoló kísérte el, a VIP-páholyban pedig felbukkant az új szövetségi kapitány Marco Rossi is. (Nemzeti Sport)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.