Iráni határőröket öltek Irak határán

külföld
2018 július 21., 10:10
comments 26

Súlyos tűzharc robbant ki ismeretlen fegyveresek és iráni forradalmi gárdisták között Irán és Irak határán, kurd területen.

Az ismeretlen fegyveresek a határt védő gárdisták őrhelyén ütöttek rajta, az összecsapásban 11 forradalmi gárdista és több támadó is életét vesztette.

A térségben a terrorszervezetként nyilvántartott törökországi Kurd Munkáspárttal kapcsolatban álló kurd ellenzéki fegyveresek ténykednek, az elmúlt években több összecsapásuk volt iráni határőrökkel. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.