Iráni határőröket öltek Irak határán

Súlyos tűzharc robbant ki ismeretlen fegyveresek és iráni forradalmi gárdisták között Irán és Irak határán, kurd területen.

Az ismeretlen fegyveresek a határt védő gárdisták őrhelyén ütöttek rajta, az összecsapásban 11 forradalmi gárdista és több támadó is életét vesztette.

A térségben a terrorszervezetként nyilvántartott törökországi Kurd Munkáspárttal kapcsolatban álló kurd ellenzéki fegyveresek ténykednek, az elmúlt években több összecsapásuk volt iráni határőrökkel. (Via MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.