Nagy viharok érték el az országot délnyugatról, hamarosan Budapesten is leszakad az ég

Fotó: Balogh Zoltán

Az Időkép percenként frissülő közvetítése arra figyelmeztet, hogy az országot délnyugati irányból jelentősebb vihar érték el, és éjfélig elsőfokú figyelmeztetés van érvényben 16 megyében a közelgő felhőszakadás, jégeső és viharos szél miatt. 

Azt írják, a zivatar idején villámcsapásokra is lehet számítani, ezért lehetőleg épületen belül tartózkodjunk a vihar idején. Arra is figyelmeztetnek, hogy lehetőleg ne álljunk, és ne parkoljunk fa alatt. 

A három keleti megyét, Borsod-Abaújt, Hajdú-Bihart és Szabolcs-Szatmár-Bereget leszámítva gyakorlatilag az ország egész területén komoly viharokra kell számítani. 

Dunaújvárost 87 km/órás széllökések érték el, Győrött leszakadt az ég, Sárváron és Kisapostagon már jégeső esik, és hamarosan Budapestet is eléri a víz. (Időkép)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.