Négyéves kislánya lelkesítő beszéddel segítette a hasmenéstől szenvedő apát

ÉLET
2018 július 21., 07:32
comments 68

Chris Edwards apablogger rendkívül szórakoztató hasmenéssztorival lepett meg mindannyiunkat. Mint írta, éppen egy 12 órás autóút második órájában jártak valahol az oregoni Istenhátamögött, amikor egy benzinkúti megálló során rátört a szaporafosás.

link Forrás

"A nejem és két nagyobbik gyerekem a kocsiban vártak, én meg épp kukoricapehelyért álltam sorban a négyévesemmel. Valahogy bekacsáztunk a vécére, és mert más választásom nem volt, őt is bevittem magammal a fülkébe" - írta.

Ez utóbb remek döntésnek bizonyult, mert kislánya, Moana Aspen lelkesítő beszéddel próbálta tartani benne a lelket viszontagságai során. "Jól csinálod, apu! Jól csinálod! Két kaki! Három kaki! Én négy vagyok!" - magyarázta, miközben sportriportereket meghazudtoló részletességgel kommentálta a történéseket.

"Annyira keményen próbálod!" - mondta a kislány, aki egy ponton már apja feneke mögé hajolva közvetítette, hogy éppen mi történik.

Edwards szerint a lánya ugyan már szobatiszta, de hajlamos elkalandozni, ezért amikor kakil, meg szokták dicsérni. "Valószínűleg hozzászokott a pozitív visszacsatoláshoz. De míg az normálisnak hat, amikor én biztatom őt a családi vécén, fordított szituban, egy nyilvános vécén ez elég zavarbaejtő volt. Főleg, mert a szomszéd fülkében valaki hallhatóan alig bírta visszatartani a könnyeit a röhögéstől, és amikor a lányok kakiló-fingó robotnak nevezett, ki is tört belőle a röhögés" - írta.

Edwards ugyan elhallgatta volna a történteket, de a kislánya végig tapsikolva nagy részletességgel elmesélte a kocsiban várakozó családjának is. (Via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.