Az izraeli légierő lebombázott valamit Szíriában

Az izraeli Hárec azt írja, hogy az izraeli légierő lebombázott egy létesítményt Hama közelében, a libanoni média szerint úgy, hogy a repülők nem érintették a szíriai légteret, a rakétáikat még libanoni légtérből lőtték ki.

Arról, hogy mi is lehetett ez a létesítmény, már megoszlanak a vélemények. A libanoni lapok szerint Bassár al-Aszad elnök hadseregének valamilyen tudományos létesítménye, az Egyesült Királyságban működő, Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja nevű szervezet értesülései szerint egy rakétaközpontról van szó, ahol vegyi fegyvereket is fejleszthettek.

A szíriai ellenzék értesülései szerint a lebombázott bázis környékén lehetett egy iráni bázis is, Irán ugyanis segítséget nyújt a polgárháborúban Aszad elnök katonáinak.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.