Az izraeli légierő lebombázott valamit Szíriában

Az izraeli Hárec azt írja, hogy az izraeli légierő lebombázott egy létesítményt Hama közelében, a libanoni média szerint úgy, hogy a repülők nem érintették a szíriai légteret, a rakétáikat még libanoni légtérből lőtték ki.

Arról, hogy mi is lehetett ez a létesítmény, már megoszlanak a vélemények. A libanoni lapok szerint Bassár al-Aszad elnök hadseregének valamilyen tudományos létesítménye, az Egyesült Királyságban működő, Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja nevű szervezet értesülései szerint egy rakétaközpontról van szó, ahol vegyi fegyvereket is fejleszthettek.

A szíriai ellenzék értesülései szerint a lebombázott bázis környékén lehetett egy iráni bázis is, Irán ugyanis segítséget nyújt a polgárháborúban Aszad elnök katonáinak.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.