Részegen verte szét a kocsmát, aztán autóba ült, és nekihajtott a kocsmáros házának

bűnügy
2018 július 22., 09:13
comments 112

Még nem volt este 9, amikor kihívták a rendőrséget egy akasztói kocsmához. Mint azt helyben kiderítették, addigra a következő eseménysor zajlott le.

  • A 43 éves férfi italozott a kocsmában,
  • majd egy korábbi sérelmét felemlegetve törni-zúzni kezdett, poharakat, tényérokat dobált szét, asztalt és székeket borított fel,
  • majd bement a konyhába, ahol ajtókat, zárakat, gépeket rongált meg.
  • Ezután autóba ült,
  • a kocsma tulajdonosának házához ment, ahol a járművel betörte a kerítést, és nekiment egy épülő terasznak.
  • Végül visszament a kocsmához, ahol ismét kiabálni kezdett.
photo_camera Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A police.hu megfogalmazása szerint a férfival szemben „felmerült az ittasság gyanúja”, ezért vér-vizeletmintát vettek tőle, amiből kimutatták, hogy a vezetés időpontjában ittas volt, így rongálás és garázdaság vétség mellett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.