Savval támadtak meg egy 3 éves kisfiút Angliában

bűnügy
2018 július 23., 04:25
comments 238

Három férfit letartóztattak, miután egy 3 éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett, a gyanú szerint savtámadástól.

A West Mercia-i Rendőrség közleménye szerint a kisfiút „szándékosan támadták meg” az angliai Worcesterben szombaton, helyi idő szerint 14:15-kor.

A 22, 25 és 26 éves férfiakat Londonban tartóztatták le súlyos testi sértésre való összeesküvés gyanújával.

photo_camera Fotó: West Mercia Police

A kisfiút – akinek a karja és az arca sérült meg súlyosan – már kiengedték a kórházból, miután ellátták a sérüléseit. A rendőrség szerint a fiú sérüléseinek „hosszú távú következményei” ismeretlenek.

Tavaly októberben jelentették be, hogy annyira eldurvultak a savas támadások Nagy-Britanniában, hogy szigorítják a kénsav árusítását(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.