Király Gábor felmentést kapott a 2Rule-nadrág viselése alól

gazdaság
2018 július 24., 09:00

Ugyan még a honlapja se működik, székhelyén pedig egy cégtábla se jelzi Mészáros Lőrincs sportruházati cége, a 2Rule (ejtsd: tu: ru:le) létezését, már három NB1-es csapat is leszerződött vele. Köztük a Szombathelyi Haladás is, aminek a kapuját a válogatottsági rekorder Király Gábor védi.

Ő pedig egész életében időközben legendássá vált szürke mackónadrágjában szeret védeni, amit egy ideje saját maga gyárt magának K1rálysport nevű cégével. Szombaton, a Haladás szezonbeli első bajnoki meccsén is a szokásos szürke mackóban védett, pedig aznap a csapat már Mészáros mezében játszott.

A Haladás most közleményben tisztázta a helyzetet. Mint a HVG-nek írták, Király a csapattal kötött szerződése alapján védhet saját márkás mackóalsójában, ahogy az előző szezonban is, amikor még a Mészárosénál egy cseppet patinásabb sportszergyárral, az Adidasszal volt szerződése a csapatnak. Az esettel többet nem kívánnak foglalkozni, mint írták, "[e]zzel kapcsolatban sem Király Gábor, sem pedig a Szombathelyi Haladás nem kíván többet hozzáfűzni".

A Haladás klubelnöke és főszponzora Homlok Zsolt, Mészáros Lőrinc veje.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.