400 dolláros görkoriszerűséget dob piacra a Segway

ÉLET
2018 július 25., 08:01
comments 69

A cég folyamatosan próbálkozik újabb és újabb ötletekkel, mióta 2015-ben megvette a Ninebot. Most egy e-görkoriféleséggel álltak elő, aminek még csak találgatni lehet az értelmét, mármint azon kívül, hogy még eggyel bővül a járdán veszélyeskedő idióták által igénybe vehető eszközök száma. A Segway Drift W1s meglehetősen drága, 399 dollárt kérnek érte, de legalább jár hozzá egy bukósisak. Tereptől függ, hogy egy töltéssel meddig bírja, de átlagosan 45 perccel lehet számolni.

link Forrás

(via TechCrunch)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.