A legtöbben este 7-kor érzik úgy, hogy ennének egy pizzát

gasztronómia
2018 július 25., 05:30
comments 76

Nagyon fontos, akadémikusok által végzett felméréssel vizsgálták, milyen minta szerint rendelnek az emberek pizzát vagy kínait az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Indiában - írja a BBC. Azt találták, hogy az emberek többsége valamennyi vizsgált országban este 7 körül érzi úgy, hogy rendelni kéne, a második hullám hajnali kettőkor tetőzik.

A kutatás, melyet az Aberdeen Egyetem tudósai végeztek, elsősorban azt vizsgálta, hogyan alakultak át az emberek étkezési szokásai az internetnek köszönhetően. Az este 7 órás időpont az országok közötti nagy kulturális különbségek ellenére is stabil volt.

photo_camera Fotó: Tiziana Fabi/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.