Egy kínai nő rátetováltatta a telefonszámát fogyatékos fiára

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Kína keleti részén, az autópálya mellett találtak rá egy súlyosan fogyatékos tinédzserre vasárnap, akinek a karjára volt tetoválva anyja mobilszáma - írja a South China Morning Post

A rendőrök, akik rábukkantak, elmondták, a gyerek karján két szám is volt, de az egyik át volt húzva, mert az anya számot cserélt. A fiú nem tudott válaszolni a rendőr kérdéseire, nem tudta megmondani sem a nevét, sem a címét. Ekkor vették észre a tetoválást, megcsörgették a számot, és az anya válaszolt. A fiú hajnalban szökött meg otthonról, nem ez volt az első alkalom, hogy elkóborolt, éppen ezért kerültek a számok az alkarjára.

Kínában nem tiltja semmilyen törvény, hogy a szülő tetováltassa a kiskorú gyerekét, és a szalonoknak sem kell szülői engedélyt kérniük a tetováltatni vágyó kiskorúaktól.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.