Kikapott az elődöntőben a kardcsapat

sport
2018 július 25., 09:47
comments 31

Három tussal kikapott Olaszországtól a vívóvébé férfi kard csapatversenyének elődöntőjében a magyar válogatott. Magyar részről Szilágyi Áron, a kétszeres olimpiai bajnok kezdte az elődöntőt, jól. 5:2-es győzelmének köszönhetően az első három asszó után 15:14 volt az állás a magyarok javára. Ezután az olaszok elléptek, a hetedik asszóra már 30:22 volt az előnyük, így hiába nyerték meg az utolsó három asszót a magyarok, ez nem volt elég a fordításra.

Szilágyi és Szatmári ugyanannyi találatot adott, amennyit kapott, míg Gémesi mínusz eggyel, Decsi mínusz kettővel zárt.

Szilágyi, a tavalyi világbajnok Szatmári András, Gémesi Csanád és Decsi Tamás a bronzéremért a másik ágon Dél-Koreától 45:34-re kikapó Grúziával mérkőzhet. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.