Olyan rossz ellátást kapott a Judas Priest Bukarestben, hogy maguk is alig hitték el

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A román koncertszervezőkre nézve roppant kínos videót posztolt Instagramra a zenekar énekese, Rob Halford. A Judas Priest éppen turnézik, és vasárnap a román fővárosban léptek fel. A felvételen az énekes megmutatja, hol kellett várakozniuk a koncert előtt, és mit adtak nekik enni a szervezők - erről a Foter.ro írt. 

A Judas Priest Bulgáriából érkezett Bukarestbe, és elég nyűgösek voltak, mert műszaki gondok akadtak a repülőgépükkel és a szúnyogok is összecsípték őket. Ezután különösen zokon vették, hogy öltözőként a szervezők egy üres, kopár csarnokot ajánlottak fel, és büdös halat és szobahőmérsékletű salátát kínáltak nekik. A dobos elmondja, inkább pizzát rendeltek.

„A szex, drogok és rock and roll helyett itt csak hal meg legyek vannak” 

- jegyzi meg a zenekar gitárosa, Ritchie Faulkner. A koncertet szervező Metalheads képviselője reagált a videóra, azt mondta, nem ők, hanem az ételszállítók követték el a hibát. Hozzátette, amint tudomást szereztek a dologról, az együttessel rendezték a dolgot.Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.