Olyan rossz ellátást kapott a Judas Priest Bukarestben, hogy maguk is alig hitték el

ZENE
2018 július 25., 10:46
comments 152

A román koncertszervezőkre nézve roppant kínos videót posztolt Instagramra a zenekar énekese, Rob Halford. A Judas Priest éppen turnézik, és vasárnap a román fővárosban léptek fel. A felvételen az énekes megmutatja, hol kellett várakozniuk a koncert előtt, és mit adtak nekik enni a szervezők - erről a Foter.ro írt. 

A Judas Priest Bulgáriából érkezett Bukarestbe, és elég nyűgösek voltak, mert műszaki gondok akadtak a repülőgépükkel és a szúnyogok is összecsípték őket. Ezután különösen zokon vették, hogy öltözőként a szervezők egy üres, kopár csarnokot ajánlottak fel, és büdös halat és szobahőmérsékletű salátát kínáltak nekik. A dobos elmondja, inkább pizzát rendeltek.

„A szex, drogok és rock and roll helyett itt csak hal meg legyek vannak” 

- jegyzi meg a zenekar gitárosa, Ritchie Faulkner. A koncertet szervező Metalheads képviselője reagált a videóra, azt mondta, nem ők, hanem az ételszállítók követték el a hibát. Hozzátette, amint tudomást szereztek a dologról, az együttessel rendezték a dolgot.

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.