Gázolt a HÉV a Rákóczi híd pesti oldalán

A rendőrség honlapja a Katasztrófavédelemre hivatkozva ír arról, hogy csütörtökön délelőtt, 11.30 körül elgázolt egy embert a HÉV Budapest IX. kerületében, a Rákóczi híd pesti hídfőjénél. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információink szerint az elütött ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a helyszíni szemlét megkezdte és a baleset körülményeit vizsgálja. (police.hu)


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.