Petrov Árpád lesz Hosszú Katinka új edzője

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A mindig jólértesült Magyar Idők szerint megvan Shane Tusup utódja, és a svájci utánpótlás-válogatott edzője, Petrov Árpád lesz Hosszú Katinka következő edzője. 

Hosszú Katinka miután aranyérmet nyert a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság nõi 400 méteres vegyesúszásának döntõjében 2017. december 13-ánFotó: CLAUS BECH/MTI/MTVA

A kormánylap azt írja, hogy Hosszú az elmúlt hetekben Kaliforniában, volt edzőjével, Dave Salóval edzett és vele készül az augusztus 3-i glasgow-i Európa-bajnokságra, de nem ő lesz a sportoló állandó edzője. 

Hosszú állítólag úgy „cselezi ki” kötöttségét Tusuphoz, akivel közösen, 50-50 százalékban tulajdonolják az Iron Aquatics-et, hogy új klubot alapít. Az Szpress hírszolgálat is megerősítette, hogy az új munkát már új állandó edzővel kezdi el Hosszú, de nem nevesítették a szakembert. 

Petrov nem erősítette meg a Magyar Idők értesülését és nem is cáfolta, de elég sokat sejtetett azzal, mikor azt is hozzátette, hogy a hétfői hivatalos bejelentésig nem szeretne az ügyben nyilatkozni. 

A 35 éves Petrov apja, az ukrán származású Anatolij Petrov is úszó-mesteredző volt, többek közt ő fedezte fel Jakabos Zsuzsát, és ő készítette fel a paralimpiai bajnok Pásztory Dórát és Sors Tamást is. Petrov Árpád testvére, Petrov Iván a magyar utánpótlás-válogatott szövetségi kapitánya. (Magyar Idők)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.