Cardi B: Alábecsültem ezt az egész mamidolgot

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.
Cardi B és Bruno Mars az idei Grammy gálán.Fotó: Christopher Polk/AFP

"Alábecsültem ezt az egész mamidolgot" - mondta Cardi B, a tavalyi év tán legjobb rapszáma, a Bodak Yellow előadója, amikor bejelentette, hogy lemondja Bruno Marsszal tervezett közös fellépéseit. Mint mondta, még nem áll készen rá, hogy magára hagyja kislányát, akit idén július 10-én hozott világra.

Cardi B-nek 24 közös koncertje lett volna Bruno Marsszal.

"Amikor megszültem a lányom, azt hittem, hat hét elég lesz a testi és lelki felépülésre. És azt hittem, hogy simán magammal viszem majd a lányomat a turnéra is. De úgy érzem, alábecsültem ezt az egész mamidolgot" - írta az Instán közzétett közleményében.

Mint mondta, nemhogy fizikailag nem áll készen a turnéra, de arra se, hogy magára hagyja a gyermekét, akit az orvosai szerint nem volna egészséges elvinnie egy egész Észak-Amerikát felölelő turnéra.

Bruno Mars nem neheztel rá. "A legfontosabb a te és a családod egészsége, a rajongók meg fogják érteni" - írta a Twitteren. "Szeretünk, Cardi, és minden este eljátszuk a tiszteletedre a Bodak Yellow-t" - írta. Hallgassuk meg hát mi is:

Honestly, don't give a fuck 'bout who ain't fond of me. Dropped two mixtapes in six months what bitch working as hard as me? I don't bother with these hoes don't let these hoes bother me. They see pictures, they say goals bitch, I'm who they tryna be.

(Via BBC)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.