Csodálatos, ámulatba ejtő, lélegzetelállító, vagy talán mondhatom, lélekzetelállító kép a holdfogyatkozásról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Budapest fölött semmi nem látszik a hiperszuper holdfogyatkozásból, mert a város nagyobb része fölött felhők vannak. Az Idokép felhőtérképe alapján ugyanez mondható el az ország csaknem egészéről, úgyhogy úgy tűnik, a sors megint kibabrált a szegény magyarsággal.

De Berettyóújfalu fölött látszik a holdfogyatkozás, erről a hvg.hu két olvasói fotóval be is számolt. Semmiképp sem szeretném ellopni a hvg.hu képeit, ezért úgy döntöttem, megpróbálok a híres-nevezetes Paint szoftver segítségével valami hasonlót rajzolni, mint ami azokon a képeken látszik. Íme:

Grafika: Sarkadi Zsolt

Szóval, aki lemaradt a felhők miatt, ne izguljon. Nem nagy szám, megint csak felültették a kisembert a nagyfejűek.

UPDATE! Olvasónk, Dávid, Alsó-Szászországból lepett meg bennünket néhány IGAZI képpel:

Fotó: olvasónk, Dávid
Fotó: olvasónk, Dávid

Még egy UPDATE! Még érkeztek képek, ezúttal Frankfurtból:

Fotó: Ludwig Balázs
Fotó: Ludwig Balázs
Fotó: Ludwig Balázs

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.