Halálmetálbandával állt össze a 93 éves holokauszttúlélő költőnő

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Elbűvölő minidokumentumfilmben mutatta be a New York Times az ideje javában Svájc és New York között ingázó 93 éves holokauszttúlélőt, Inge Ginsberget, aki mostanában a TritoneKings nevű deathmetalzenekar frontembereként adja elő a halandóság, a magány és a Föld pusztulásának témáját körüljáró verseit.

Ginsberg sokáig csak a fióknak írta a verseit. Mint mondta, a társadalom nem igazán kíváncsi az öregekre. Nem úgy a fiatal halálmetálosok, akik megtalálták a kapcsot Ginsberg művészete és kedvelt zenei stílusuk között, így végül rá tudták venni Ginsberget a csak felerészt viccnek szánt együttműködésre.

(Via Open Culture)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.