A szövetség elvette Verrasztó Dávidtól a szponzori autóját, mert ittasan vezetett

Verrasztó Dávid a 17. vizes világbajnokságon a Duna ArénábanFotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Bevonták Verrasztó Dávid jogosítványát, és a szponzori autóját is elvették, miután az úszó ittas vezetés közben fennakadt egy rendőri ellenőrzésen - tudta meg a Bors. Wladár Sándor, a  Magyar Úszó Szövetség elnöke a lapnak azt mondta, miután egy névtelen telefonáló értesítette őket a történtekről, Verrasztó elismerte, hogy ittas vezetés miatt  bevonták a jogosítványát. A szövetség pedig fegyelmi büntetésként visszavette az autóját. Az úszó apja szerint Verrasztó Dávid most gyalog jár edzésre. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.