A szövetség elvette Verrasztó Dávidtól a szponzori autóját, mert ittasan vezetett

sport
2018 július 28., 12:31
comments 103
Verrasztó Dávid a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában
photo_camera Verrasztó Dávid a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Bevonták Verrasztó Dávid jogosítványát, és a szponzori autóját is elvették, miután az úszó ittas vezetés közben fennakadt egy rendőri ellenőrzésen - tudta meg a Bors. Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke a lapnak azt mondta, miután egy névtelen telefonáló értesítette őket a történtekről, Verrasztó elismerte, hogy ittas vezetés miatt bevonták a jogosítványát. A szövetség pedig fegyelmi büntetésként visszavette az autóját. Az úszó apja szerint Verrasztó Dávid most gyalog jár edzésre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.