Egy nő majdnem felforrt az autójában Verőcén, a rendőröknek kellett kiszabadítani

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Vasárnap délben egy nő telefonon kér segítséget a rendőrségtől Nagymaros térségében,

mert átforrósodott az autójának az utastere, az ajtót pedig nem tudta belülről kinyitni.

Rosszul érezte magát, levegőt is alig kapott már, ezért telefonált a rendőröknek.

A térségben szolgálatot ellátó rendőrök gyorsan elkezdték keresni a kocsit, amelynek a típusát a nő elmondta telefonon. A Verőcei Rendőrőrs járőrei rövid idő elteltével Verőce belterületén megtalálták az autót, amelynek ajtajai zárva voltak,

így az egyik rendőr betörte az autó ablakát, majd kisegítették a nőt a forró utastérből.

A bajba jutott nőt haladéktalanul ivóvízzel kínálták és intézkedtek orvosi ellátására. A mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték a nőt. (Police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.