A párttisztségektől etikai okokból eltiltott Ungár Pétert beválasztották az ifjú LMP etikai bizottságába

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nincs két hete, hogy az LMP etikai bizottsága még a párttisztségért való indulástól is eltiltotta, a hétvégén mégis az LMP ifjúsági szervezete etikai bizottságának tagjává választották Ungár Pétert.

A mondat emésztésére hagynék egy kis időt.

Megvan? Tehát Ungár Pétert, aki etikai okokból nem tölthet be párttisztséget, beválasztották az LMP ifjúsági szervezetének etikai bizottságába.

A HVG rosszmájú kommentárja szerint a gesztus inkább szimbolikus, mert a Lehet Más a Jövő nevű szervezet "túl sok taggal/jelentőséggel nem büszkélkedhet".

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.