A párttisztségektől etikai okokból eltiltott Ungár Pétert beválasztották az ifjú LMP etikai bizottságába

Nincs két hete, hogy az LMP etikai bizottsága még a párttisztségért való indulástól is eltiltotta, a hétvégén mégis az LMP ifjúsági szervezete etikai bizottságának tagjává választották Ungár Pétert.

A mondat emésztésére hagynék egy kis időt.

Megvan? Tehát Ungár Pétert, aki etikai okokból nem tölthet be párttisztséget, beválasztották az LMP ifjúsági szervezetének etikai bizottságába.

A HVG rosszmájú kommentárja szerint a gesztus inkább szimbolikus, mert a Lehet Más a Jövő nevű szervezet "túl sok taggal/jelentőséggel nem büszkélkedhet".

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.