Csinos kis hegyet építettek egy betegesen gyűjtögető szomszédjuk szemetéből a csepeli lakótelep lakói

ÉLET
2018 július 30., 10:11
comments 202
photo_camera Szeméthegy a csepeli lakótelep bejáratánál. Fotó: Olvasónk felvétele

Ránézésre egy lakótelepi lakás térfogatával azonos mennyiségű hulladékból képeztek bűzölgő szeméthegyet otthonuk előtt egy csepeli lakótelep lakói. Olvasónk beszámolója szerint a lakók megelégelték, hogy lakásaikat csótányok özönlik el egy szomszédjuk, egy betegesen gyűjtögető idős úr miatt.

Olvasónk beszámolója szerint a lakók teljes védőfelszerelést öltöttek, és lehordták a lakásban felhalmozódott "dögszagú, tényleg undorító hulladékot". Mármint le, az utcára. És ugyan rendeltek egy konténert, de annak térfogatát sokszorosan meghaladó szemetet hordtak le, de további konténereket nem rendeltek.

photo_camera Terebélyes kupac Fotó: Olvasónk felvétele

Hanem otthagyták az utcán a méretes dombot, ami elég nagy ahhoz, hogy alföldi származású olvasóink szánkódombnak hívják. A szemét egész hétvégén ottmaradt, mert az önkormányzat eleve nem érezte feladatának az eltakarítását, és különben is hétvége volt, írta olvasónk. "Közben a domb a 35 fokos hőségben szép lassan életre kel" - zárta élménybeszámolóját.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt