Csinos kis hegyet építettek egy betegesen gyűjtögető szomszédjuk szemetéből a csepeli lakótelep lakói

2018 július 30., hétfő 10:11
203
Szeméthegy a csepeli lakótelep bejáratánál. Fotó: Olvasónk felvétele

Ránézésre egy lakótelepi lakás térfogatával azonos mennyiségű hulladékból képeztek bűzölgő szeméthegyet otthonuk előtt egy csepeli lakótelep lakói. Olvasónk beszámolója szerint a lakók megelégelték, hogy lakásaikat csótányok özönlik el egy szomszédjuk, egy betegesen gyűjtögető idős úr miatt.

Olvasónk beszámolója szerint a lakók teljes védőfelszerelést öltöttek, és lehordták a lakásban felhalmozódott "dögszagú, tényleg undorító hulladékot". Mármint le, az utcára. És ugyan rendeltek egy konténert, de annak térfogatát sokszorosan meghaladó szemetet hordtak le, de további konténereket nem rendeltek.

Terebélyes kupac Fotó: Olvasónk felvétele

Hanem otthagyták az utcán a méretes dombot, ami elég nagy ahhoz, hogy alföldi származású olvasóink szánkódombnak hívják. A szemét egész hétvégén ottmaradt, mert az önkormányzat eleve nem érezte feladatának az eltakarítását, és különben is hétvége volt, írta olvasónk. "Közben a domb a 35 fokos hőségben szép lassan életre kel" - zárta élménybeszámolóját.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt