Csinos kis hegyet építettek egy betegesen gyűjtögető szomszédjuk szemetéből a csepeli lakótelep lakói

ÉLET
2018 július 30., 10:11
comments 201
Szeméthegy a csepeli lakótelep bejáratánál.
photo_camera Szeméthegy a csepeli lakótelep bejáratánál. Fotó: Olvasónk felvétele

Ránézésre egy lakótelepi lakás térfogatával azonos mennyiségű hulladékból képeztek bűzölgő szeméthegyet otthonuk előtt egy csepeli lakótelep lakói. Olvasónk beszámolója szerint a lakók megelégelték, hogy lakásaikat csótányok özönlik el egy szomszédjuk, egy betegesen gyűjtögető idős úr miatt.

Olvasónk beszámolója szerint a lakók teljes védőfelszerelést öltöttek, és lehordták a lakásban felhalmozódott "dögszagú, tényleg undorító hulladékot". Mármint le, az utcára. És ugyan rendeltek egy konténert, de annak térfogatát sokszorosan meghaladó szemetet hordtak le, de további konténereket nem rendeltek.

Terebélyes kupac
photo_camera Terebélyes kupac Fotó: Olvasónk felvétele

Hanem otthagyták az utcán a méretes dombot, ami elég nagy ahhoz, hogy alföldi származású olvasóink szánkódombnak hívják. A szemét egész hétvégén ottmaradt, mert az önkormányzat eleve nem érezte feladatának az eltakarítását, és különben is hétvége volt, írta olvasónk. "Közben a domb a 35 fokos hőségben szép lassan életre kel" - zárta élménybeszámolóját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.