Hosszú Katinka bemutatta új edzőjét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Facebookoldalára posztolt képpel mutatta be új edzőjét és frissen alapított úszóklubjának stábját Hosszú Katinka.

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú új edzője Petrov Árpád lesz. Hosszút a pénteken rajtoló glasgow-i Európa-bajnokságra régi trénere, Dave Salo készítette fel, ám sajtóhírek szerint a kontinensviadalon már Petrov Árpád segíti. Petrov eddig a svájci utánpótlás-válogatott szövetségi edzőjeként dolgozott.

Hosszú Katinka május 24-én jelentette be, hogy véget ért a munkakapcsolata edző-férjével, az amerikai Shane Tusuppal.

A Facebookon közzétett fotón Hosszú és Petrov mellett Hosszú új úszóklubja, az Iron Swim Kft. stábja pózol. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.