Van egy olyan retkes utca Csepelen, ahol a lakók direkte irigylik azokat a lakótelepieket, akiknél csak egy büdös, szemétgyűjtögető bácsi él

Onnan kapta a pofont a csepeli büdöslakótelep, ahonnan ők sem számítottak rá: a csepeli kertvárosból.

Ma cikkben foglalkoztunk azzal, hogy az egyik csepeli lakótelep lakói megelégelték, hogy egy szomszédjuk, egy idős bácsika az általam is lelkesen űzött "gyűjtögetés-rohasztás" nevű hobbi hódolója, ezért, miután már nem bírták a bűzt, fogták magukat, béreltek egy konténert és levitték bele a szemetet a bácsi lakásából. A sztorival csak annyi volt a bibi, hogy a bácsi szemete a konténer térfogatának többszörösére rúgott, ezért a jószándékúnak indult akció végeredménye egy bűzölgő rohadványhalom lett a telep házai között.

Szeméthegy a csepeli lakótelep bejáratánál.Fotó: Olvasónk felvétele

Cikkünket látva horgadt fel a lokálpatrióta levélíró olvasónkban E.-ben, aki úgy érzi, hogy nemcsak a telepiek szívnak Csepelen a rettenetes szeméthelyzet miatt. E. "végső elkeseredésében" próbálja

"nagyobb nyílvánosság elé tárni a Csepelen tömegesen előforduló illegális szemét lerakatok problémáit, annak reményében, hogy valamiféle megoldás születhessen az oly sokakat érintő kellemetlenségre és felszámolásra kerüljenek ezek a szemétdombok."

De milyen szemétdombokról beszél?

"Csepelen a Vasas utcában ugyan ezzel az anomáliával küzdünk mint sorstársaink"

- írja E., és a fotóit elnézve egy picit sem túloz:

Fotó: olvasónk

A dolog ráadásul nem friss jelenség:

"Írtunk már számos képviselőnek, főkertnek próbáltunk a mélyen tisztelt polgármesternél időpontot kérni személyes konzultáció céljából, sajnálatos módon eddig sikertelenül."

Pedig a kézműves szeméttelep nemcsak látványnak ronda:

"Mint a cikkben is olvasható a szemét rettenetesen büdös, vonzza a patkányokat csótányokat, borzasztó kosszal jár és termèszetesen a szemet sem gyönyörködteti. Sajnos a szemét a kóbor kutyáknak, szélnek és különböző guberálóknak köszönhetően tovább száll valamint szétszóródik, belepve ezzel az egész utcát."

Hogy mit tesznek a helyzet ellen az illetékesek?

"Hetente látogatást tesz a Főkert (főváros tulajdonában álló telekre történik az illegális szemét lerakása) és próbálja elszállítani a szétszóródott hulladékot, ám minden héten újratermelődik, illetve teljesen összeszedni lehetetlen."

Tessék, itt a kihívás: ha undorítóbb utcában élsz, mint a csepeli Vasas lakói, bizonyítsd is be! Küld pár friss fotót és pár mondatos leírást az ORSZÁG LEGMOCSKOSABB UTCÁJA subjecttel a szilyl KUKAC 444.hu címre, hogy megcsinálhassam a Tetves Top Tízet!


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.