Fake News: A kormány szerint az új stadionok miatt nőtt a szurkolók száma

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Jobbikos képviselők kérdésére válaszolva ragadtatta el magát Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára és írta le azt, hogy:

"szeretném arra is felhívni a figyelmüket, hogy a labdarúgó-mérkőzések nézőszám növekedésében nagy szerepet játszottak a stadionépítések, korszerűsítések, mint ahogy a kamerarendszerek kiépítése, valamint a névre szóló jegyértékesítés bevezetése is."

Nézőszám növekedés? A magyarfutball.hu összesítése szerint az átlag nézőszám meccsenként

  • a 2009/2010-es szezonban 3115 fő volt, 
  • majd 2014/2015-ben 2505,
  • míg az utolsó befejezett, 2017/2018-as szezonban 2907 volt. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.