Fake News: A kormány szerint az új stadionok miatt nőtt a szurkolók száma

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jobbikos képviselők kérdésére válaszolva ragadtatta el magát Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára és írta le azt, hogy:

"szeretném arra is felhívni a figyelmüket, hogy a labdarúgó-mérkőzések nézőszám növekedésében nagy szerepet játszottak a stadionépítések, korszerűsítések, mint ahogy a kamerarendszerek kiépítése, valamint a névre szóló jegyértékesítés bevezetése is."

Nézőszám növekedés? A magyarfutball.hu összesítése szerint az átlag nézőszám meccsenként

  • a 2009/2010-es szezonban 3115 fő volt, 
  • majd 2014/2015-ben 2505,
  • míg az utolsó befejezett, 2017/2018-as szezonban 2907 volt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.