Jönnek a férgek! A Tankcsapda játszik a Gellért-szobornál aug. 20-a alkalmából aug. 19-én

érdekes adat
2018 július 31., 09:49
comments 54

Három napon át tartó rendezvénysorozattal kedveskedik Magyarország kormánya a lakosságnak augusztus 20-a alkalmából.

A programokról Kovács Zoltán szóvivő számolt be. Kiderült, hogy A Magyar Ízek Utcája idén három napon át fogadja az ínycsiklandozásra nyitott érdeklődőket a Várkert Bazárban.

A budapesti Gellért-szobornál koncerteket is tartanak majd, ahol legnagyobb sztár a Tankcsapda zenekar lesz, a zenekar 19-én lép színpadra.

A Várkert Bazárban is lesznek koncertek, Anna and the barbies és Alma zenekar például, hogy csak az A-val kezdődőeket soroljuk itt fel.

20-án légi- és vízi parádét tartanak a Duna Parlament előtti szakaszán, 21 órától pedig tűzijáték kápráztatja el az érdeklődőket.

Mit lehet még ezen túl akarni? Talán csak azt, hogy "mindent, amit szeretnék, adjon az ég!"

Itt a teljes program.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt