Nyolcan megerőszakoltak egy vemhes kecskét, az állat másnap elpusztult

bűnügy
2018 július 31., 04:48

Úgy írom, ahogy azt a Hindustan Times mondta. 

Van Indiában egy falu, Mewat megyében, úgy hívják, hogy Maroda. Ott él Aszlup Kán, a teherautósofőr is. Még múlt szerda éjjel, jó 11 óra tájékán föltűnt neki, hogy a házához tapasztott kis istálló ajtaja nyitva áll. 

Aszlup Kánnak egykoron 5 kecskéje volt abban az istállóban, de abból mostanra 4-et már elloptak. Így hát nagy fölindulás keltette hatalmába, mikor látta a tárva álló ajtót. És valóban, benézve azt látta, hogy az utolsó állatának is nyoma veszett.

Fölserkentette a falu számos lakóját, mentek az utolsó kecske keresésére. Egyszeriben rá is bukkannak az állatra, akin 3 férfi csillapította nemi gerjedelmét éppen. 

Míg ketten az állatot fogták le durván ütlegelve, addig egy társuk önmagát veszejtette el a kérődző testének nyílásában. Régről ismert lókötő volt mindhárom jómadár! Korábban tömlöcben is senyvedtek, hiszen motorkerékpárt és tehenet is loptak már a hétpróbás zsiványok.

A falusiak jól el is verték őket, azok meg óbégattak, hogy hát nem is ők kezdték, hiszen előttük már 5 atyafi is kedvét lelte és magját ontotta a kecskében.

Aszlup Kán hazaterelte állatát, ki azonban búskomorságnak adta fejét. Nem mozdult, nem evett, véres volt a vérnöszők ütlegelésétől. Csak feküdt mozdulatlan.

Közben a kecske egyik alkalmi szeretője még visszamerészkedett Aszlup Kánhoz, hogy gúnyolódjék. Mondta, ellopja ő azt a kecskét megint, meg hogy milyen gyönge az a jószág, hogy még ezt sem bírja. Aszlup Kán megütötte, mire elsomfordált.

Másnap este hatra aztán szegény pára kilehelte a lelkét. Ez már elég fájdalom volt Aszlup Kánnak és a falu jóravaló népének, és a rendőrséghez fordultak följelentéssel. A rendőrség ki is szállt, és 8 férfit elő is állított, kiket mind azzal vádolnak, hogy nemileg részt vettek a kecske ellen tett erőszakban.

Megvizsgálta a kecskét egy boncnok is, ki hamar észrevételezte, hogy az emberbőrbe bújt bakok egy vemhes példányon élték ki vágyukat, kinek gidái méhében már 50 hete gyarapodtak. 

A boncnok kenetet vételezett a kéjencek áldozatából, s azt megküldte egy nagyvárosi laboratóriumba. Ott majd megállapítják, pontosan hányan és kik lehettek azok, kik test szerint is megismerték Aszlup Kán utolsó kecskéjét, annak élete utolsó éjjelén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.