Egy 10 éves, Clark Kent nevű fiú 23 év után megdöntötte Michael Phelps egyik rekordját

Nem gyakran döntik meg Michael Phelps úszórekordjait, de most eljött a pillanat: a Monterey County Aquatic Team tagja, a 10 éves Clark Kent Apuada – akinek természetesen az a beceneve, hogy Superman – a hétvégén a kaliforniai Far West nemzetközi bajnokságon 100 méter pillangóban 1:09:38-at úszott.

A négy éve úszó srác eredménye több mint egy másodperccel jobb, mint az eddigi rekord, amit ezen a bajnokságon Phelps 1995-ben, 10 évesen állított be. (Azóta nyert mellé 28 olimpiai érmet.)

Clark Kent ApuadaForrás: CNN

Clark Kent egyébként nem csak úszik: zongorázik, tanul harcművészetet, illetve programozik az iskolában – mesélte a büszke apuka, Chris Apuada. (CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.