Egy 10 éves, Clark Kent nevű fiú 23 év után megdöntötte Michael Phelps egyik rekordját

Nem gyakran döntik meg Michael Phelps úszórekordjait, de most eljött a pillanat: a Monterey County Aquatic Team tagja, a 10 éves Clark Kent Apuada – akinek természetesen az a beceneve, hogy Superman – a hétvégén a kaliforniai Far West nemzetközi bajnokságon 100 méter pillangóban 1:09:38-at úszott.

A négy éve úszó srác eredménye több mint egy másodperccel jobb, mint az eddigi rekord, amit ezen a bajnokságon Phelps 1995-ben, 10 évesen állított be. (Azóta nyert mellé 28 olimpiai érmet.)

Clark Kent ApuadaForrás: CNN

Clark Kent egyébként nem csak úszik: zongorázik, tanul harcművészetet, illetve programozik az iskolában – mesélte a büszke apuka, Chris Apuada. (CNN)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.