Egy 10 éves, Clark Kent nevű fiú 23 év után megdöntötte Michael Phelps egyik rekordját

sport
2018 augusztus 01., 08:06
comments 93

Nem gyakran döntik meg Michael Phelps úszórekordjait, de most eljött a pillanat: a Monterey County Aquatic Team tagja, a 10 éves Clark Kent Apuada – akinek természetesen az a beceneve, hogy Superman – a hétvégén a kaliforniai Far West nemzetközi bajnokságon 100 méter pillangóban 1:09:38-at úszott.

A négy éve úszó srác eredménye több mint egy másodperccel jobb, mint az eddigi rekord, amit ezen a bajnokságon Phelps 1995-ben, 10 évesen állított be. (Azóta nyert mellé 28 olimpiai érmet.)

Clark Kent Apuada
photo_camera Clark Kent Apuada Forrás: CNN

Clark Kent egyébként nem csak úszik: zongorázik, tanul harcművészetet, illetve programozik az iskolában – mesélte a büszke apuka, Chris Apuada. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.