Kálmán Olgát és Csintalan Sándort egyből levették a műsorról

Média
2018 augusztus 01., 10:18
comments 482

A Hír Tv deles híradójában nem volt szó a tévét érintő változásokról, miután Nyerges Zsolt Mészáros Lőrinc embereivel látványosan bevonult a csatorna székházába. De a képernyő alsó sávjában már megjelent egy felirat, miszerint a nézők

„Kálmán Olga és Csintalan Sándor műsorait mától nem láthatják a Hír Televízió képernyőjén”.

Kálmán Olgával egyébként azonnal közölték, hogy elbocsátják a tévétől. A műsorvezető a Hír Tv épületéből kilépve az őt kérdező riportereknek azt mondta, hogy egyelőre nem nyilatkozhat, mert a felmondási idejét tölti.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.