Kálmán Olgát és Csintalan Sándort egyből levették a műsorról

A Hír Tv deles híradójában nem volt szó a tévét érintő változásokról, miután Nyerges Zsolt Mészáros Lőrinc embereivel látványosan bevonult a csatorna székházába. De a képernyő alsó sávjában már megjelent egy felirat, miszerint a nézők 

„Kálmán Olga és Csintalan Sándor műsorait mától nem láthatják a Hír Televízió képernyőjén”.

Kálmán Olgával egyébként azonnal közölték, hogy elbocsátják a tévétől. A műsorvezető a Hír Tv épületéből kilépve az őt kérdező riportereknek azt mondta, hogy egyelőre nem nyilatkozhat, mert a felmondási idejét tölti. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.