Kálmán Olga műsora helyett Orbán beszédét ismétli a Hír TV

képzavar
2018 augusztus 01., 11:32
comments 349

Gyorsan láthatóvá vált az új irány a Hír TV-n. Nem sokkal azután, hogy a csatorna új tulajdonosa és a Mészáros Lőrinc közeléből érkezett menedzsment bevonult a Hír TV épületébe, már közölték is Kálmán Olga és Csintalan Sándor műsorait azonnal leveszik az adásról. Ez gyors beavatkozást kívánt, mivel a tervezett műsormenet szerint 13 órától az Egyenesen ismétlése ment volna.

De az új vezetés egyből intézkedett. Mivel a csatorna elmúlt három évben gyártott műsorai Szikszai Péternek, a Magyar Időktől érkező új hírigazgatónak túl ellenzékiek lettek volna, 

így jobb híján az elejétől a végéig leadták Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét.

Kálmán Olgával egyébként azonnal közölték, hogy elbocsátják a tévétől. A műsorvezető az állománygyűlés után a Hír Tv épületéből kilépve az őt kérdező riportereknek azt mondta, hogy egyelőre nem nyilatkozhat, mert a felmondási idejét tölti. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.