Puzsér nem számít a folytatásra, bár még nem mondták meg neki a Hír Tv-ben, hogy lapátra teszik-e őt is

Sorra rúgják ki  hatalomátvétel napján a Hír Tv utóbbi korszakának emblematikus arcait. Na de mi van a nagy krakélerrel, Puzsér Róbert beszólómesterrel, akinek Sznobjektív címmel fut műsora az adón, illetve benne van a Szabadfogásban is? Rövid csetinterjú.

444: Mi lett veled és a műsoraiddal a Hír Tv-ben? 

Puzsér Róbert: Augusztus végéig szabadságon vagyok, de az a tény, hogy ma nem készült felvétel, világosan jelzi, hogy a Szabadfogás című műsor megszűnt. 

444: És mi a helyzet a Sznobjektívvel?

Puzsér Róbert: A Sznobjektívvel kapcsolatban eddig nekem nem jeleztek, hogy igényt tart-e rá a csatorna, de annak a felvételei csak szeptemberben kezdődnének. Gondolom, addig közlik velem, hogy mi a műsor sorsa.

Puzsér Róbert beszél a Jobbik 2017. december 15-i tüntetésén.Fotó: botost/444.hu

444: Ha azt mondják, hogy a Sznobjektív az ő részükről mehet tovább, akkor te az új tulajdonos mellett is folytatnád?

Puzsér Róbert: Nos, ha a HírTV-nél valóban a 2015. előtti állapotok visszaállítása zajlik, akkor a Sznobjektív nyilvánvalóan megszűnik. Ha különös módon mégis felajánlanák a folytatást, arról csak a műsor szerkesztőjével, Kovács Gáborral, továbbá az állandó résztvevőkkel, Farkas Attila Mártonnal, Horváth Oszkárral, Ceglédi Zoltánnal, Magyar Dáviddal és Dinnyés Gergellyel egyeztetve hozhatok döntést. Ez a műsor csapatban készült – csakis csapatban szűnhet meg. Mindenesetre nem számolok azzal, hogy a Sznobjektív jövőjéről mi döntünk majd.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.