Puzsér nem számít a folytatásra, bár még nem mondták meg neki a Hír Tv-ben, hogy lapátra teszik-e őt is

Sorra rúgják ki  hatalomátvétel napján a Hír Tv utóbbi korszakának emblematikus arcait. Na de mi van a nagy krakélerrel, Puzsér Róbert beszólómesterrel, akinek Sznobjektív címmel fut műsora az adón, illetve benne van a Szabadfogásban is? Rövid csetinterjú.

444: Mi lett veled és a műsoraiddal a Hír Tv-ben? 

Puzsér Róbert: Augusztus végéig szabadságon vagyok, de az a tény, hogy ma nem készült felvétel, világosan jelzi, hogy a Szabadfogás című műsor megszűnt. 

444: És mi a helyzet a Sznobjektívvel?

Puzsér Róbert: A Sznobjektívvel kapcsolatban eddig nekem nem jeleztek, hogy igényt tart-e rá a csatorna, de annak a felvételei csak szeptemberben kezdődnének. Gondolom, addig közlik velem, hogy mi a műsor sorsa.

Puzsér Róbert beszél a Jobbik 2017. december 15-i tüntetésén.Fotó: botost/444.hu

444: Ha azt mondják, hogy a Sznobjektív az ő részükről mehet tovább, akkor te az új tulajdonos mellett is folytatnád?

Puzsér Róbert: Nos, ha a HírTV-nél valóban a 2015. előtti állapotok visszaállítása zajlik, akkor a Sznobjektív nyilvánvalóan megszűnik. Ha különös módon mégis felajánlanák a folytatást, arról csak a műsor szerkesztőjével, Kovács Gáborral, továbbá az állandó résztvevőkkel, Farkas Attila Mártonnal, Horváth Oszkárral, Ceglédi Zoltánnal, Magyar Dáviddal és Dinnyés Gergellyel egyeztetve hozhatok döntést. Ez a műsor csapatban készült – csakis csapatban szűnhet meg. Mindenesetre nem számolok azzal, hogy a Sznobjektív jövőjéről mi döntünk majd.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.