Továbbjutott a Vidi, 1-0-ra megverte a bolgár Ludogorecet

A Vidire átkeresztelt Videoton továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójából. A nemzetközi kupában jóval sikeresebb bolgár Ludogorec volt az ellenfél, a kinti 0-0 után Felcsúton 1-0-ra nyert a Vidi. Nem jött rosszul, hogy a bíró elég szigorúan kiállította az ellenfél legdrágább játékosát az első félidő végén.

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A 3. körben a svéd Malmövel játszik a Videoton.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.