Az Újpestnek sem kell már az Európa Ligával bajlódnia

futball
2018 augusztus 02., 21:26
comments 68

A Honvéd után csütörtökön az Újpest is búcsúzott a labdarúgó Európa Ligától, miután a selejtező második fordulójában az idegenbeli 4-0-s vereséget követően csütörtökön a hazai visszavágón 3-1-re kapott ki a spanyol Sevillától.

A spanyol vendégcsapat a 36. percben egy kontra végén Sarabia góljával megszerezte a vezetést, ezután az Újpest beszorult a saját tizenhatosának környékére, de a szünetig nem változott az eredmény.

Pablo Sarabia Garcia gólt lő
photo_camera Pablo Sarabia Garcia gólt lő Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Sarabia a második félidő első helyzetét gólra váltotta. Az Újpest igyekezett akciókat vezetni, de befejezésig sokáig nem jutott. A 75. percben védelmi hibát kihasználva Nwobodo ziccerét hárította Rico. Két perccel később azonban már hiába vetődött a sevillai kapus, az újpestiek legaktívabb játékosa, Zsótér 21 méterről, egyből a kapu bal felső sarkába lőtt. A hajrában Muriel egyéni betörés végén állította vissza a kétgólos különbséget, amely egyben a végeredményt jelentette. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.