Hosszú Katinka új edzője: Aki egy ilyen felkérésre nemet mond, az gyáva

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Mielőtt csütörtökön Glasgow-ba repült volna az Európa-bajnokságra, Hosszú Katinka új edzője, Petrov Árpád a Borsnak nyilatkozott arról, hogyan lett Shane Tusup utódja. A tréner elárulta: senkitől sem kért tanácsot, a megkeresésre szinte rögtön igent mondott. 

"Katinkával a harmadik telefonbeszélgetés után virtuálisan egymás tenyerébe csaptunk, annyira éreztem, hogy egyformán gondolkozunk. Egyszerűen bele kellett vágnom ebbe a munkába. Aki egy ilyen felkérésre nemet mond, az gyáva vagy felkészületlen!,"

tette hozzá. Petrov ikertestvére, Iván is úszóedző, többek közt Jakabos Zsuzsanna felkészítését irányítja. Árpád szerint 

"a testvérem és köztem nincs szó féltékenységről, irigységről. Amikor felhívtam, hogy én leszek Katinka edzője, rögtön a lehetőség szakmai oldalát kezdtük el boncolgatni."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.