Kitört a divatpánik: Rihanna visszahozhatja AZT a szemöldököt

Rendkívüli hírlevél
Amit azonnal tudni kell

Egyetlen címlapkép elég volt ahhoz, hogy a haldokló nyugat döglődő fiatalságának szívébe beköltözzön a jeges rettegés. És ezen a címlapon most nem is valamelyik felkapott újpopulista volt, hanem:

Rihanna. És persze a kép egyetlen részlete:

A ceruzával rajzolt, hipervékony szemöldök láttán internetezők tömegei kaptak előbb a szívükhöz, aztán a hűha/mérges reakciógombjukhoz, a Buzzfeed, a Guardian, a Mashable, a Slate, a Quartz és az ABC pedig egymásra licitálva kezdte kongatni a divatvégítélet selyemharangjait:

Rihanna ugyanis olyan mértékben influenszeli a trendeket, hogy simán lehet, hogy egymaga visszahozza ezt a régen letűnt szemöldökstílust.

A reakciók alapján pedig ezt egyelőre nem nagyon szeretné senki.

Mindez persze legyen a rothadó nyugat problémája: ahogy néhány éve képesek voltak ráörülni a normcore-ra, és divatos nevet adni valaminek, ami minálunk az alap utcai viselet, aztán felfedezték a kinyúlt FILA pulóvereket és a háromcsíkos papucsot, mint a menőség non plus ultráját, úgy nálunk az elvékonyított szemöldök visszatéréséről sincs sok értelme beszélni

mert olyan nagyon el sem tűnt az soha.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.