Kitört a divatpánik: Rihanna visszahozhatja AZT a szemöldököt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egyetlen címlapkép elég volt ahhoz, hogy a haldokló nyugat döglődő fiatalságának szívébe beköltözzön a jeges rettegés. És ezen a címlapon most nem is valamelyik felkapott újpopulista volt, hanem:

Rihanna. És persze a kép egyetlen részlete:

A ceruzával rajzolt, hipervékony szemöldök láttán internetezők tömegei kaptak előbb a szívükhöz, aztán a hűha/mérges reakciógombjukhoz, a Buzzfeed, a Guardian, a Mashable, a Slate, a Quartz és az ABC pedig egymásra licitálva kezdte kongatni a divatvégítélet selyemharangjait:

Rihanna ugyanis olyan mértékben influenszeli a trendeket, hogy simán lehet, hogy egymaga visszahozza ezt a régen letűnt szemöldökstílust.

A reakciók alapján pedig ezt egyelőre nem nagyon szeretné senki.

Mindez persze legyen a rothadó nyugat problémája: ahogy néhány éve képesek voltak ráörülni a normcore-ra, és divatos nevet adni valaminek, ami minálunk az alap utcai viselet, aztán felfedezték a kinyúlt FILA pulóvereket és a háromcsíkos papucsot, mint a menőség non plus ultráját, úgy nálunk az elvékonyított szemöldök visszatéréséről sincs sok értelme beszélni

mert olyan nagyon el sem tűnt az soha.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.