Kitört a divatpánik: Rihanna visszahozhatja AZT a szemöldököt

Egyetlen címlapkép elég volt ahhoz, hogy a haldokló nyugat döglődő fiatalságának szívébe beköltözzön a jeges rettegés. És ezen a címlapon most nem is valamelyik felkapott újpopulista volt, hanem:

Rihanna. És persze a kép egyetlen részlete:

A ceruzával rajzolt, hipervékony szemöldök láttán internetezők tömegei kaptak előbb a szívükhöz, aztán a hűha/mérges reakciógombjukhoz, a Buzzfeed, a Guardian, a Mashable, a Slate, a Quartz és az ABC pedig egymásra licitálva kezdte kongatni a divatvégítélet selyemharangjait:

Rihanna ugyanis olyan mértékben influenszeli a trendeket, hogy simán lehet, hogy egymaga visszahozza ezt a régen letűnt szemöldökstílust.

A reakciók alapján pedig ezt egyelőre nem nagyon szeretné senki.

Mindez persze legyen a rothadó nyugat problémája: ahogy néhány éve képesek voltak ráörülni a normcore-ra, és divatos nevet adni valaminek, ami minálunk az alap utcai viselet, aztán felfedezték a kinyúlt FILA pulóvereket és a háromcsíkos papucsot, mint a menőség non plus ultráját, úgy nálunk az elvékonyított szemöldök visszatéréséről sincs sok értelme beszélni

mert olyan nagyon el sem tűnt az soha.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.