Most, hogy "Nyergeshez" került, feltámasztanák a Magyar Nemzetet is

Fel-felröppentek pletykák, de a Hvg most meg is írta: 

a Simicskától "Nyerges Zsolthoz" kerül Magyar Nemzet feltámasztását tervezik. 

Az augusztus 25-i 80 éves évforduló lenne állítólag az apropó. A kormánypártira hangoltatott lap a Magyar Időkkel párhuzamosan futna. 

"Jó tévét, nézhető tévét, jobboldali tévét,"

válaszolta Mészáros Lőrinc a 444-nek, miután megvette Széles Gábortól az Echo TV-t. A hírek szerint a három kívánalom valamelyike még nem teljesült:

szórakoztatóbbá szeretnék tenni az Echo TV-t.

A pletykák szerint több showműsort szeretnének, amihez új arcot is igazolna a csatorna. Hogy kit, nem tudni, de akár a képernyő nélkül maradt Hajdú Péter is szóba jöhet. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.