Ember még nem beszélt olyan szépen senkiről, mint a „független” balmazújvárosi polgármesterjelölt Kósa Lajosról

politika
2018 augusztus 03., 07:21
comments 284

Miután hivatali visszaélés miatt a korábbi polgármester, Veres Margit 5 év börtönt kapott, és emiatt lemondani kényszerült, augusztus 12-én időközi polgármesterválasztás lesz Balmazújvárosban. Négy jelölt indul el, köztük Tiba István fideszes országgyűlési képviselő favoritja, a „független” Nagy Tamás.

A Cívishír megkereste a jelöltet, hogy mondja el, miért szavazzanak rá, de a férfi nem kívánt élni a lehetőséggel, mondván, szeretné, ha a választás Balmazújváros magánügye maradna. Ehhez képest Tiba a Fidesz teljes gépezetével nyomja a kampányt, még Kósa Lajost is odavitték, hogy a debreceni BMW-gyárral kampányoljanak, és egy szórólap szerint Tiba még azt is mondta, hogy ha nem az ő jelöltje lesz a befutó, nem tud és nem is akar mással együtt dolgozni.

A „független” Nagy Tamás az önkormányzati tulajdonú, vagyis kormánypárti Balmaz TV-nek beszélt Kósa Lajos látogatásakor a volt miniszterről. A jelölt a kampányszöveget első osztályos, anyák napi szavalókat megszégyenítve mondta fel:

link Forrás

Frissítés: A Jobbik írt, hogy Nagy Tamásnak nem ez volt az első felolvasása, júniusban a Balmaz InterCOM Kft. műszaki igazgatójaként nyilatkozott hasonlóan szépen az önkormányzati tévének:

link Forrás

 (via Cívishír)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.