Ember még nem beszélt olyan szépen senkiről, mint a „független” balmazújvárosi polgármesterjelölt Kósa Lajosról

Miután hivatali visszaélés miatt a korábbi polgármester, Veres Margit 5 év börtönt kapott, és emiatt lemondani kényszerült, augusztus 12-én időközi polgármesterválasztás lesz Balmazújvárosban. Négy jelölt indul el, köztük Tiba István fideszes országgyűlési képviselő favoritja, a „független” Nagy Tamás.

A Cívishír megkereste a jelöltet, hogy mondja el, miért szavazzanak rá, de a férfi nem kívánt élni a lehetőséggel, mondván, szeretné, ha a választás Balmazújváros magánügye maradna. Ehhez képest Tiba a Fidesz teljes gépezetével nyomja a kampányt, még Kósa Lajost is odavitték, hogy a debreceni BMW-gyárral kampányoljanak, és egy szórólap szerint Tiba még azt is mondta, hogy ha nem az ő jelöltje lesz a befutó, nem tud és nem is akar mással együtt dolgozni.

A „független” Nagy Tamás az önkormányzati tulajdonú, vagyis kormánypárti Balmaz TV-nek beszélt Kósa Lajos látogatásakor a volt miniszterről. A jelölt a kampányszöveget első osztályos, anyák napi szavalókat megszégyenítve mondta fel:

Frissítés: A Jobbik írt, hogy Nagy Tamásnak nem ez volt az első felolvasása, júniusban a Balmaz InterCOM Kft. műszaki igazgatójaként nyilatkozott hasonlóan szépen az önkormányzati tévének:

 (via Cívishír)