Ember még nem beszélt olyan szépen senkiről, mint a „független” balmazújvárosi polgármesterjelölt Kósa Lajosról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután hivatali visszaélés miatt a korábbi polgármester, Veres Margit 5 év börtönt kapott, és emiatt lemondani kényszerült, augusztus 12-én időközi polgármesterválasztás lesz Balmazújvárosban. Négy jelölt indul el, köztük Tiba István fideszes országgyűlési képviselő favoritja, a „független” Nagy Tamás.

A Cívishír megkereste a jelöltet, hogy mondja el, miért szavazzanak rá, de a férfi nem kívánt élni a lehetőséggel, mondván, szeretné, ha a választás Balmazújváros magánügye maradna. Ehhez képest Tiba a Fidesz teljes gépezetével nyomja a kampányt, még Kósa Lajost is odavitték, hogy a debreceni BMW-gyárral kampányoljanak, és egy szórólap szerint Tiba még azt is mondta, hogy ha nem az ő jelöltje lesz a befutó, nem tud és nem is akar mással együtt dolgozni.

A „független” Nagy Tamás az önkormányzati tulajdonú, vagyis kormánypárti Balmaz TV-nek beszélt Kósa Lajos látogatásakor a volt miniszterről. A jelölt a kampányszöveget első osztályos, anyák napi szavalókat megszégyenítve mondta fel:

Frissítés: A Jobbik írt, hogy Nagy Tamásnak nem ez volt az első felolvasása, júniusban a Balmaz InterCOM Kft. műszaki igazgatójaként nyilatkozott hasonlóan szépen az önkormányzati tévének:

 (via Cívishír)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.