Ember még nem beszélt olyan szépen senkiről, mint a „független” balmazújvárosi polgármesterjelölt Kósa Lajosról

2018 augusztus 3., péntek 7:21
288

Miután hivatali visszaélés miatt a korábbi polgármester, Veres Margit 5 év börtönt kapott, és emiatt lemondani kényszerült, augusztus 12-én időközi polgármesterválasztás lesz Balmazújvárosban. Négy jelölt indul el, köztük Tiba István fideszes országgyűlési képviselő favoritja, a „független” Nagy Tamás.

A Cívishír megkereste a jelöltet, hogy mondja el, miért szavazzanak rá, de a férfi nem kívánt élni a lehetőséggel, mondván, szeretné, ha a választás Balmazújváros magánügye maradna. Ehhez képest Tiba a Fidesz teljes gépezetével nyomja a kampányt, még Kósa Lajost is odavitték, hogy a debreceni BMW-gyárral kampányoljanak, és egy szórólap szerint Tiba még azt is mondta, hogy ha nem az ő jelöltje lesz a befutó, nem tud és nem is akar mással együtt dolgozni.

A „független” Nagy Tamás az önkormányzati tulajdonú, vagyis kormánypárti Balmaz TV-nek beszélt Kósa Lajos látogatásakor a volt miniszterről. A jelölt a kampányszöveget első osztályos, anyák napi szavalókat megszégyenítve mondta fel:

Frissítés: A Jobbik írt, hogy Nagy Tamásnak nem ez volt az első felolvasása, júniusban a Balmaz InterCOM Kft. műszaki igazgatójaként nyilatkozott hasonlóan szépen az önkormányzati tévének:

 (via Cívishír)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt