Kész, bezár a válasz.hu is

Folytatódnak a tisztogatások Simicska Lajos újra kormánypártivá lett egykori médiabirodalmában. A Lánchíd Rádió és a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó közös közleménye szerint visszahívták a Lánchíd Rádió ügyvezetői posztjáról Schlecht Csabát. A társaság képviseletét az eddigi társügyvezető, Csizmadia József Benedekné ezentúl önállóan látja el.

A Heti Válasz lapkiadó ügyvezetői tisztségét Bórókai Gábor lemondása után 2018. augusztus 3-tól Kovács Ildikó tölti be. Ennél lényegibb hír, hogy

a mai nappal a valasz.hu is megszűnik,

nem szolgáltat tovább tartalmat. Az oldal még elérhető, sőt, a tájékoztatással szemben még friss tartalmak is kerültek ki rá pénteken, a legfrissebb 12:14 perckor, két perccel a közlemény kiküldése után. Az online kiadás két hónappal élte túl a nyomtatott hetilapot.

UPDATE 13:28: Értesüléseink szerint maga a valasz.hu oldal elérhető marad, csak új tartalommal nem fog bővülni mától. Vagyis az archívum továbbra is elérhető lesz a befagyasztott weboldalon. A jelenleg csak digitális formában elérhető hetilap legfrissebb, csütörtökön megjelent száma is megvásárolható a Digitalstandon.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.