Kész, bezár a válasz.hu is

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Folytatódnak a tisztogatások Simicska Lajos újra kormánypártivá lett egykori médiabirodalmában. A Lánchíd Rádió és a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó közös közleménye szerint visszahívták a Lánchíd Rádió ügyvezetői posztjáról Schlecht Csabát. A társaság képviseletét az eddigi társügyvezető, Csizmadia József Benedekné ezentúl önállóan látja el.

A Heti Válasz lapkiadó ügyvezetői tisztségét Bórókai Gábor lemondása után 2018. augusztus 3-tól Kovács Ildikó tölti be. Ennél lényegibb hír, hogy

a mai nappal a valasz.hu is megszűnik,

nem szolgáltat tovább tartalmat. Az oldal még elérhető, sőt, a tájékoztatással szemben még friss tartalmak is kerültek ki rá pénteken, a legfrissebb 12:14 perckor, két perccel a közlemény kiküldése után. Az online kiadás két hónappal élte túl a nyomtatott hetilapot.

UPDATE 13:28: Értesüléseink szerint maga a valasz.hu oldal elérhető marad, csak új tartalommal nem fog bővülni mától. Vagyis az archívum továbbra is elérhető lesz a befagyasztott weboldalon. A jelenleg csak digitális formában elérhető hetilap legfrissebb, csütörtökön megjelent száma is megvásárolható a Digitalstandon.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.