Kész, bezár a válasz.hu is

2018 augusztus 3., péntek 8:27
277

Folytatódnak a tisztogatások Simicska Lajos újra kormánypártivá lett egykori médiabirodalmában. A Lánchíd Rádió és a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó közös közleménye szerint visszahívták a Lánchíd Rádió ügyvezetői posztjáról Schlecht Csabát. A társaság képviseletét az eddigi társügyvezető, Csizmadia József Benedekné ezentúl önállóan látja el.

A Heti Válasz lapkiadó ügyvezetői tisztségét Bórókai Gábor lemondása után 2018. augusztus 3-tól Kovács Ildikó tölti be. Ennél lényegibb hír, hogy

a mai nappal a valasz.hu is megszűnik,

nem szolgáltat tovább tartalmat. Az oldal még elérhető, sőt, a tájékoztatással szemben még friss tartalmak is kerültek ki rá pénteken, a legfrissebb 12:14 perckor, két perccel a közlemény kiküldése után. Az online kiadás két hónappal élte túl a nyomtatott hetilapot.

UPDATE 13:28: Értesüléseink szerint maga a valasz.hu oldal elérhető marad, csak új tartalommal nem fog bővülni mától. Vagyis az archívum továbbra is elérhető lesz a befagyasztott weboldalon. A jelenleg csak digitális formában elérhető hetilap legfrissebb, csütörtökön megjelent száma is megvásárolható a Digitalstandon.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt