Kész, bezár a válasz.hu is

Folytatódnak a tisztogatások Simicska Lajos újra kormánypártivá lett egykori médiabirodalmában. A Lánchíd Rádió és a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó közös közleménye szerint visszahívták a Lánchíd Rádió ügyvezetői posztjáról Schlecht Csabát. A társaság képviseletét az eddigi társügyvezető, Csizmadia József Benedekné ezentúl önállóan látja el.

A Heti Válasz lapkiadó ügyvezetői tisztségét Bórókai Gábor lemondása után 2018. augusztus 3-tól Kovács Ildikó tölti be. Ennél lényegibb hír, hogy

a mai nappal a valasz.hu is megszűnik,

nem szolgáltat tovább tartalmat. Az oldal még elérhető, sőt, a tájékoztatással szemben még friss tartalmak is kerültek ki rá pénteken, a legfrissebb 12:14 perckor, két perccel a közlemény kiküldése után. Az online kiadás két hónappal élte túl a nyomtatott hetilapot.

UPDATE 13:28: Értesüléseink szerint maga a valasz.hu oldal elérhető marad, csak új tartalommal nem fog bővülni mától. Vagyis az archívum továbbra is elérhető lesz a befagyasztott weboldalon. A jelenleg csak digitális formában elérhető hetilap legfrissebb, csütörtökön megjelent száma is megvásárolható a Digitalstandon.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.