Letartóztattak egy Tolna megyei férfit, aki heti többször is megerőszakolta a 11 éves lányát

bűnügy
2018 augusztus 03., 13:37
comments 244

Egy hónapos letartóztatásba helyezett a Szekszárdi Járásbíróság egy 41 éves férfit, aki kiskorú lányát kényszerítette szexuális együttlétre.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a férfi a most 14 éves lányával három éve létesített szexuális kapcsolatot, amire hetente több alkalommal a kislány akarata ellenére, fenyegetéssel és erőszakkal kényszerítette, illetve különféle megalázó élethelyzetekbe hozta. Emellett erotikus tartalmú beszélgetéseket folytatott vele telefonon, és erotikus felvételek készítésére próbálta rávenni a gyerekét.

A gyanúsítottat európai elfogató parancs alapján az Egyesült Királyságban fogták el, és szerdán adták át a Tolna megyei rendőröknek.

link Forrás

A férfi ellen szexuális erőszak, kiskorú veszélyeztetése és gyermekpornográfia elkövetésének gyanúja miatt folyik büntetőeljárás. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.