Még mindig nincs vége a munkaidőnek, de már másodszor dugult be ma teljesen az M7-es

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Most egy személyi sérülés nélküli karambol miatt alakult ki nagy torlódás a Budapestről kivezető szakaszon. Délelőtt Székesfehérvár térségében volt öt kilométeres dugó, mert egy autóról lepotyogtak a cuccok. A Balatonra indulók melegítsék be előre az idegrendszerüket! (Via MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.