Öreg, alkoholista, de kőkemény és gólerős védekező középpályást vett a Barcelona

A Barcelona nem szokott ilyen idős játékosokat venni, ezért az utolsó pillanatig bizonytalan volt, hogy tényleg leszerződtetik-e a középpályára a chilei Arturo Vidalt, de pár perce hivatalosan is bejelentették a dolgot.

Az extrém kinézetéről, bulldogszerű középpályás rombolásáról, góljairól, gólpasszairól és italozási szokásairól egyaránt ismert 31 éves játékos igazi nyerő típus, aki a Bayernnel 3, előtte a Juventussal 4 bajnoki címet nyert. Bár Vidal alapvetően labdaszerző-romboló középpályás, mindig is arról volt híres, hogy csatárokhoz illő mennyiségű gólt lő és szép számmal vannak gólpasszai is. 

A Juventusnál eltöltött utolsó idényében egészen sokszor játszott támadó középpályást is. A Barcelonának azért kellett, mert a hasonló szerepet betöltő, remekül bevált Paulinho visszaigazolt Kínába, az első számú kiszemelt Adrien Rabiot-t pedig nem sikerült megszerezniük a PSG-től.

Vidal mindezek mellett jól ismert iszákos, aki okozott már ittasan autóbalesetet, akit vádoltak meg azzal, hogy részegen érkezett a válogatott edzésére és akiről a saját szövetségi kapitánya nyilatkozta azt, hogy alkoholproblémái vannak.Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.