A HírTV új vezetője szerint "a kekeckedő, aljas hírszerkesztésnek nincs helye"

A hét kirúgott tévés után tízen mondtak fel, és tizenkét műsort szüntettek meg a szerdai hatalomátvétel óta, mondta a HírTV új vezérigazgató-helyettese a Magyar Időknek. Szikszai Péter szerint "Harry Potter-es fantasy" az Index cikke, amiben a HírTV új vezetése és az Echo TV irányítói közti feszültségről írtak. Kijelentette:

"jó a kapcsolat a két csatorna közt, az Echo TV segíti ki a Hír TV-t, és ezért mi köszönettel tartozunk. A két menedzsment napi kapcsolatban van egymással, a kollégák átdolgoznak, a társcsatornától híradós felvételeket is kapunk. Ez most nem
a rivalizálás ideje."

Fotó: botost/444.hu

Szikszai kijelentette: a szerdai újrafoglalás előtt a csatorna hírműsorait "nem a kritika, a valós problémákra való rámutatás, a kormányzati munka ellenőrzésének szándéka jellemezte, hanem szabad szájú, mértéktelen gyűlölet, a tények torzítása, ami minden volt, csak nem objektív újságírás." Ezért szerinte a 

"tematikát, a nyelvezetet és az irányultságot kell megváltoztatni, a kekeckedő, aljas hírszerkesztésnek nincs helye."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.