A HírTV új vezetője szerint "a kekeckedő, aljas hírszerkesztésnek nincs helye"

Média
2018 augusztus 04., 05:17
comments 192

A hét kirúgott tévés után tízen mondtak fel, és tizenkét műsort szüntettek meg a szerdai hatalomátvétel óta, mondta a HírTV új vezérigazgató-helyettese a Magyar Időknek. Szikszai Péter szerint "Harry Potter-es fantasy" az Index cikke, amiben a HírTV új vezetése és az Echo TV irányítói közti feszültségről írtak. Kijelentette:

"jó a kapcsolat a két csatorna közt, az Echo TV segíti ki a Hír TV-t, és ezért mi köszönettel tartozunk. A két menedzsment napi kapcsolatban van egymással, a kollégák átdolgoznak, a társcsatornától híradós felvételeket is kapunk. Ez most nem
a rivalizálás ideje."

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Szikszai kijelentette: a szerdai újrafoglalás előtt a csatorna hírműsorait "nem a kritika, a valós problémákra való rámutatás, a kormányzati munka ellenőrzésének szándéka jellemezte, hanem szabad szájú, mértéktelen gyűlölet, a tények torzítása, ami minden volt, csak nem objektív újságírás." Ezért szerinte a 

"tematikát, a nyelvezetet és az irányultságot kell megváltoztatni, a kekeckedő, aljas hírszerkesztésnek nincs helye."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt