A Riporterek Határok Nélkül szerint a HírTV visszafoglalása azt mutatja, hogy Orbánék teljes kontroll alatt akarják tartani a magyar sajtót

Közleményben ítélte el a Hír TV-nél történt tulajdonos- és irányváltást a Riporterek Határok Nélkül. A nemzetközi szervezet szerint az, hogy Orbán Viktor volt barátjától egy jelenlegi haverjához került a csatorna, egy újabb példa arra, hogy mennyire elszánt a miniszterelnök és pártja abban, hogy

teljes ellenőrzése alatt tudja a magyar sajtótermékeket.

Az RSF szerint Magyarországon egyre jobban korlátozzák a sajtó függetlenségét, és azt, hogy a betölthesse a szerepét a demokrácia őreként. A szervezet sajtószabadságot mérő listáján idén a vizsgált 180 ország közül a 73. helyen áll Magyarország.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.