Török Gábor szerint ez nem korszak, csak színtiszta orbánizmus

"Szerintem ez nem „rendszer”, nem „korszak”, ez színtiszta orbánizmus. Itt nincs a főhatalomra eséllyel váró második vonal, nincsenek trónörökösök, nincsenek kihívók. Csak karizma van, egy ember karizmája, az meg nem örökíthető," mondta Török Gábor a Heti Válasznak. A politológussal készült interjú a jövő heti digitális lapszámban jelent meg volna, de a lap bezárása miatt már biztosan nem fog. A beszélgetést ezért Török a blogján közölte. 

"Orbán Viktor nélkül ez a hatalompolitika nem tudna így működni,"

mondta. Szerinte egyértelmű, hogy Lázár János és Vona Gábor is az Orbán utáni időkre vár. A mostani ellenzéki vezetők harcolhatnak, de rajtuk kívül mindenki tudja, hogy a küzdelemnek vége, véli Török. Orbán mellett most nem lehet labdába rúgni, sokan nem is akarnak szerinte,

"néhányukról nyilvánvaló is, hogy nem harcolni akarnak, csak ezt a látszatot kelteni."

Török Gábor szerint az Orbán utániakról 

"mindent tudunk, csak azt az apróságot nem, hogy mikor és hogyan következik el. Addig pedig nem sok veleje van az ezzel kapcsolatos ködszurkálásnak."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.