Csak az próbáljon meg Röszkénél átjutni Szerbiába, aki szívesen áll három órát a határon

Torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyek ki- és belépőoldalán vasárnap délelőtt - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. 

  • Röszkénél kifelé a személygépkocsiknak három, a buszoknak két órát kell várakozniuk, Szerbia felől viszont a személyautók csak egy-, míg a buszoknak háromórás a sora. 
  • Csanádpalotánál kifelé két-, befelé egyórás várakozás vár a személygépkocsival utazókra. 
  • Szintén erős a forgalom a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen, ahol a ki- és a belépőoldalon is fél-, egyórás sor vesztegel. 

Szerbia felé érdemes a tiszaszigeti, a bácsalmási, bácsszentgyörgyi vagy hercegszántói közúti határátkelőhely felé kerülni. A Romániába tartók használhatják a nagylaki vagy a battonyai közúti határátkelőhelyet, ahol rövidebb a várakozás vagy nincs sor.

(A címlapi képet négy éve készítette az MTI, amikor ugyanez történt, 3 órát álltak a kocsik Röszkénél, és a rendőrök vizet osztottak a sofőröknek.)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.