Előzetesbe helyezték a férfit, aki merényletre készült az Anna & the Barbies énekesnője ellen

Pásztor Anna énekel az Anna and the Barbies együttes koncertjén a Fishing on Orfű fesztivál harmadik napján, 2017. június 22-én.Fotó: Sóki Tamás/MTI/MTVA

A Blikk ír arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki pénteken késes merényletre készült a Budapest Parkban fellépő Anna & the Barbies frontembere, Pásztor Anna ellen. 

A férfit, aki a cipőjébe rejtette a kést, amivel a merényletre készült, még a helyszínen fénykép alapján azonosították a biztonsági őrök, mielőtt átadták a rendőröknek, akik 72 órára elzárták. Az énekesnőnek nem esett bántódása. 

Pásztor Anna egy Facebook-videóban számolt be az esetről. Ebben elmondta, hogy a mániákus férfi egy éve zaklatja azzal, hogy viszonozza a szerelmét, és a sorozatos visszutasítások után fenyegetőzni kezdett azzal, hogy családja és zenekara életére tör.

Az énekesnő a videóban a rajongói megértését kérte, amiért a jövőben visszavesz a stage diving-ból és az ölelkezésekből. (Blikk)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.