Ha részegen ennyire fájt, el sem tudom képzeni, milyen lett volna józanul

Több 444 videó?
Szeretném

"Ha az utcán élsz, éhes vagy és innál, ennyi pénz olyan, mint egy lottófőnyeremény" 

- nyilatkozta az El Mundo című spanyol napilapnak az a Tomek néven futó lengyel hajléktalan, akit nemrég a spanyol Benidorm turistaparadicsomában aláztak meg részeg, fiatal brit férfituristák. Azzal, hogy 100 eurót ajánlottak fel a nélkülözőnek annak fejében, hogy a homlokára tetováltatja a

Jamie Blake, North Shields, NE28

feliratot. Ez a legénybúcsús társasággal tartó vőlegény neve és lakcímének egy része.

Tomek több részletet is tisztázott az esettel kapcsolatban:

  • a tetoválószalonban, ahová elmentek, nem 30, hanem 1 brit volt vele, aki "ugyanolyan részeg volt, mint én, röhögött és fotókat csinált"
  • amikor Tomek nem bírta tovább a fájdalmakat - "csak csont és bőr volt az a rész, ahová tetováltak" - a brit csak annyit mondott neki, hogy "menjél!".
  • a legkevésbé azt érti, hogy a tetoválószalonos miért teljesítette a megrendelését annak ellenére, hogy jól látta, mennyire részeg
  • a fájdalom igen durva volt, el sem tudja képzelni, mit érez, ha nincs enyire berúgva

A férfi elmesélte, hogy a hazájában egy négycsilagos hotel éttermének konyháján dolgozott, amikor az esküvő előtt közvetlenül szakítottak a barátnőjével, mire fogta magát és Benidormig gyalogolt.

A hajléktalan azért nem ment el a rendőrségre, mert azt gondolta, hogy kinevetnék, plusz nem tudta, hogy amit a britek vele tettek, az bűncselekménynek számít.

A férfinek a helyei brit gazdasági kamara és már szervezetek 3 ezer eurót gyűjtöttek össze és felajánlottak neki orvosi kezelést is.

Jamie Blake - aki hónapok óta Benidornban dogozik és időközben szakított a menyasszonyával - közben azt nyilatkozta, hogy neki az égvilágon semmi köze az esethez. Bár azt elismerte, hogy azon az estén kábé harminc barátjával együtt ugyanott ivott, mint Tomek. Aki szerinte nem is hajléktalan, hanem egy cimborájával lakik és hozzá hasonlóan a híres benidormi szállodasoron dolgozik. Blake úgy emlékszik az estére, hogy túl sokat ivott, ezért elküldték a bárból, de sosem járt a tetoválószalonban és úgy tudja, hogy Tomeknek nem fizettek az akcóért. Arra nem adott magyarázatot, hogy valaki miért tetováltatná a homlokára valaki más nevét-címét ingyen.